SRANANG BOTRI

SRANANG BOTRI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sranang Botri. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 22:12 Eten na 75 min bezorgd 2 Broodjes besteld, kipkerrie en kipsate. heel droog en totaal geen smaak te proeven. Je proeft aan dit broodjes dat het in de magnetron is opgewarmd. SaotOsoep was lauw niet lekker. nooit meer eerste en laatste keer.
24 jun 2022 om 7:18 Eten veel te laat bezorgd en niet warm meer Nooit meer voor mij
8 jun 2022 om 7:58 De kerrieaardappelen smaakte niet fris meer. Daarom hebben we tegen onze principe in, de roti weggegooid. Worst en kip bij bruine bonen hadden geen smaak en niets met Surinaams eten te maken. De nasi was te zoet.
2 jun 2022 om 21:50 de bami was super lekker.Ga zo door. vr.groet Ronald
2 jun 2022 om 19:15 The food was very good however I had to wait for my food for 2hrs and when I wanted to call the restaurant it was on voicemail.
29 mei 2022 om 21:02 Goed eten.
14 mei 2022 om 7:41 Niet lekker en dat voor minimaal 22€ dat je moet bestellen echt een schande. Ik bestel hier nooit meer
9 mei 2022 om 14:01 meestal gewoon goed.
2 mei 2022 om 23:23 Roti pompoen ik vind het wel erg weinig Vlees terwijl ik voor extra vlees heb betaald roti was ook niet groot weinig vulling heb betere kant en klaar gegeten , kipfilet smaakte niet vers denk uit de diepvries voor dat het bereid word €19,50
29 apr 2022 om 20:04 Bestelling geplaatst om 16.30 voor 18.00 uur. Bezorger kwam pas om 18.35. En er zat een zwarte haar in mijn eten.
25 apr 2022 om 22:38 Verschrikkelijk. Eten papperig en vrijwel smakeloos, niet surinaams. Rijst met letterlijk een paar bruine bonen voor 14,50. Een dik uur te laat, aan de deurklink gehangen waarna alles los in de tas viel, huis onder de smurrie? Geen enkele oplossing!
22 apr 2022 om 23:13 het eten was heel lekker,Bamimet kip super. Ronald